TRILOGY

TRILOGY

Den nye generation af TRILOGY kombinerer alle de dokumenterede fordele ved HAL-RAR-procedurerne, med fleksibiliteten ved trådløs teknologi.

Patientvenlig
For patienter tilbyder HAL-RAR et sikkert og skånsomt alternativ til konventionelle behandlingsmetoder, der giver effektiv lindring fra alle symptomer på hæmorider, selv i de mere fremskredne stadier.

Effektiv
Arterieligation og mucopexy af prolaps slimhinde kan udføres i én procedure under lokalbedøvelse, afhængig af den enkelte patient.
For kirurger giver TRILOGY dig fordelen ved Doppler-ultralydsteknologi. Via en Bluetooth-forbindelse mellem enheden og højttaleren, kan du høre systemets signaler til præcis og tilpasset detektering af hæmoride arterier, mens du har maksimal frihed til at manøvrere enheden og den tilsluttede probe efter behov. Ud over fraværet af et kabel – der fungerer som en antenne for omgivende elektromagnetisk stråling – betyder det, at udstyret er mindre følsom over for interferens, og arterierne kan høres tydeligere end nogensinde før.

Sikker
Minimalt invasiv kirurgi. Færre intraoperative komplikationer.

 

Mere information

Spørgsmål

Har du spørgsmål til dette produkt? Udfyld kontaktinformation,

så kontakter vi dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.